Möte med köksplanerare från Snêk

Ett möte med våra köksplanerare är till för att hjälpa dig med din köksdesign. Vi går igenom din design och kan hjälpa dig att hitta förbättringar av köksdesignen. Vi kan också hjälpa dig att komma igång med din köksdesign om du har svårt att komma igång på egen hand.

Vi behöver en (1) timme avsatt för detta möte och det är naturligtvis inte bindande och genomförs utan kostnad. Mötet bokar du här och genomförs som ett webbmöte med hjälp av Google möten (meet). Önskar du så kan vi även genomföra detta möte på vår fabrik i Törefors (Töre, Norrbotten).

Slutavstämning med Snêk inför produktionsstart

Denna avstämning görs alltid innan vi startar produktionen av ditt kök. Avstämningen bör göras 6-8 veckor innan leverans av ditt kök, så se till att boka in det i god tid så hittar vi en tid som passar dig. På avstämningen går vi igenom din köksdesign och kontrollerar så att allt stämmer. Ser vi att det kan göras förbättringar så kommer vi att föreslå det.

Inför avstämningen behöver vi att det finns slutgiltiga mått och specifikation av vitvaror till ditt kök. Vi behöver en (1) timme avsatt för denna avstämning. Avstämningen bokar du här och genomförs som ett webbmöte med hjälp av Google möten (meet).