Vi på Snêk tillverkar kök och inredningar i klassisk och modern stil för renovering och nyproduktion. Vi tillverkar efter just dina förutsättningar utan några fasta mått och bara i massivt trä från Norrland med certifikat från Plockhugget.

Den vanligaste frågan vi får från våra kunder är var man kan känna och klämma på våra kök. Efter 420 levererade kök sedan sommaren 2020 var det god tid att vi löser detta en gång för alla.

Vi vill därmed meddela att vi inviger våra första två showrooms under April 2024 och ni är inbjudna!

Holmsund 11/4

Ett hus blir ett hem

Vårt första samarbete var med Caroline Klinker (@etthusbliretthem). Det känns därmed naturligt att vårt första Showroom blir i hennes fanstastiska butik.

På torsdag den 11/4 är ni välkomna att fira med oss under vårt invigningsevent tillsammans med @etthusbliretthem_butikStenhuggaregatan 2B i Holmsund. Från klockan 17.00 kan ni mingla, njuta av goda förfriskningar och utforska vårt fantastiska kök. Om du vill vara med på vårt kvällsevent så kan ni OSA här.

Under dagen erbjuder vi även kostnadsfria bokningar i butiken för att få professionell hjälp med att designa ditt drömkök.

OSA Holmsund 11/4 kl 17-20Boka möte med köksplanerare i Holmsund 11 April

Stockholm 25/4

Systrarna Axelsson

Snêk inleder samarbete med Systrarna Axelsson i Stockholm. Vi vill nu bjuda in dig till en kväll som markerar inledningen på detta samarbete. Notera torsdag den 25 april mellan kl: 17.00-20.00 hos Systrarna Axelsson på Karlavägen 46 i din kalender och OSA här.

Anledningen till att det blev Systrarna Axelsson som vi samarbetar med är att vi delar syn på vad som är kvalitet och god service. Snêks utställning är då helt installerad och vi kommer berätta mer om vad vi kan tillverka för våra kunder och hur vi gör det.

Under eventet bjuder vi på Oxfilé Provencale tillagad på plats av Per Morberg samt dryck.

Under veckan erbjuder vi även kostnadsfria bokningar i butiken för att få professionell hjälp med att designa ditt drömkök.

OSA Stockholm 25/4 kl 17-20Boka möte med köksplanerare i Stockholm 24-26 April
Rävjagarn

Gustav Bergström

Vi är glada att meddela att vi på båda våra events får besök av Gustav Bergström @ravjagarn, som kommer dela med sig av kökets fascinerande historia genom tiderna. Gustav är också en av grundarna till den ideella föreningen @renoveringsraseriet.